info@fitfirm.nl 0541 85 68 70
Company Check

Company Check

Company Check voor bedrijven

Company Check geeft je preventief inzichten in welke leefstijl factoren aandacht besteedt kan worden voor een gezonde organisatie, je krijgt namelijk een goed beeld van de situatie op dit moment en je doet ideeën op voor mogelijkheden in de toekomst. Voor bijvoorbeeld een Health Check binnen uw bedrijf.

Company Check onderdelen

Company Check geeft aandacht aan levensstijl onderdelen voor bedrijven, directie en medewerkers. Een aantal onderdelen die in de vragenlijst van Company Check voorkomen zijn vragen over: voldoende bewegen, stoppen met roken, matig met alcohol, gezonde voeding en voldoende ontspanning.

Company Check snel gedaan

De Company Check is een snelle online Check om snel inzicht te krijgen in de eerste belangrijkste onderdelen voor een gezond bedrijf en een fitte medewerker. Het helpt je in het maken van de juiste vervolgstappen. Hoe meer inzicht hoe beter je beslissingen zal zijn voor een succesvolle toekomst.

 

Door wie wordt de Check gedaan?

De bedrijfs gezondheidscheck wordt door heel veel verschillende eindgebruikers gedaan. Het wordt gebruikt door heel veel organisaties, gemeenten, verzekeraars, arbodiensten wordt gebruikt. Deel nemende organisaties vullen de online vragenlijst in, en krijgen een rapport met advies en kunnen zelfstandig of begeleid aan de slag met eventuele gezondheidsrisico’s.

Wil jij je medewerkers stimuleren om fitter te leven en ze inzicht geven in een vitaler leven? Begin dan met de FitFirm Companycheck.

FitFirm Companycheck

Hoe fit is uw bedrijf?

Doe de gratis
FitFirm companycheck.

Start de test